Om Lavendla

Vi gör det svåra lättare – I hela Sverige

Livet utsätter oss för många olika prövningar. Den tuffaste av dem alla är förstås att förlora någon vi älskar. I den stunden behöver vi ofta någon som tar oss i handen och leder oss framåt. Någon som hjälper oss att skapa struktur. Någon som alltid finns där för att besvara alla våra frågor. På Lavendla Begravningsbyrå arbetar vi för att vara just denna någon. Vårt mål är nämligen att vara byrån som gör det svåra lättare.

Leverans till hela Sverige

Detta innebär bland annat att vi vill hjälpa dig att ordna blommor till begravningen. Vi kan också hjälpa er leverera en urna, gravsten, kista eller annat som ni behöver hjälp med. Vi hjälps åt och vi levererar till hela Sverige. Om du har en brådskande beställning, ring oss så ska vi göra allt vi kan för att hjälp dig snabbt.

Beställning och kontakt

Beställning av blommor och produkter görs via webbutiken. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot beställningar via telefon. Önskar du rådgivning eller har du frågor är du alltid välkommen att ringa oss på 0771-22 21 21 eller maila till [email protected]